Werkwijze

De methodiek in coaching en therapie is zowel gericht op inzichtverwerving als ervaringsgericht leren. Soms wil iemand ‘de dingen op een rijtje krijgen’, soms moet hij ‘voelen waar het in zijn lijf zit’ en soms wil zij manieren leren om ‘de zaken aan te pakken’. Marcus gebruikt daarom zowel het socratische gesprek en focusen (een manier om gedachte en lichaamsgewaarwording met elkaar te verbinden) als regressiemethoden, voice dialogue, familie-opstellingen en haptonomie. Bij (echt)paren wordt met de EFTmethodiek van Susan Johnson en indien nodig met een co-therapeute gewerkt. Huiswerkopdrachten en regelmatige evaluatie vergroten de continuïteit van het leerproces. En tijdens de sessies is er altijd humor om de lol erin te houden.

In de eerste sessie worden heldere afspraken gemaakt over waar je aan wilt werken, de gespreksvorm en het aantal uren dat we nodig denken te hebben. Gemiddeld moet je rekenen op 12 tot 15 sessies. Een sessie duurt 1 uur, met een (echt)paar 1¼ uur.

Registraties.                                                                                                                                                  Ik ben lid van het N.V.P.A. En heb licenties van de R.B.C.Z. en het S.C.A.G.

                                                                  

Tarieven op aanvraag.
De meeste verzekeraars vergoeden een deel van de kosten via de aanvullende verzekering, in de rubriek ‘Alternatieve hulp’. Kijk voor een overzicht op www.nvpa.org. Vraag altijd na en vermeld mijn N.V.P.A. registratie (nr. 100113). Mijn zorgverlenersnr. is 94004063.

Voor afspraken kun je het beste bellen tussen 13.00 – 13.45 uur (beh. donderdag.) Annulering telefonisch tenminste 24 uur van tevoren.

Praktijkadres: Marktstraat 27, 8141 GA Heino                                                                     Correspondentieadres: Grote Bisschop 22, 8141 WL Heino

ATHARE ontwerpt ook op-maat trainingen in communicatie, teambuilding en intervisie. Ik werk hierin samen met P&A Coaching, www.talentontwikkeling.com

Zie voor counsellers/coachers in andere regio’s: www.gcoach.nl

Reacties zijn gesloten.